... za hranice všedních dnů

Glamping v Řecku

03.09.2024 14:03

V Řecku je několik glampingových resortů a hotelů, které nabízejí luxusní ubytování v přírodě. 

1. Nisi Glamping (Livadia, střední Řecko)

  • Tento resort se nachází poblíž města Livadia a nabízí ubytování v luxusních stanech a bungalovech obklopených zelení. Hosté mohou využívat venkovní bazén, bar, restauraci a účastnit se různých outdoorových aktivit, jako je jízda na kajaku nebo turistika.

2. Luxury Glamping Tents (Zakynthos, Jónské ostrovy)

  • Resort na ostrově Zakynthos nabízí stylové stany vybavené klimatizací, pohodlnými postelemi a vlastními koupelnami. Resort je jen pár minut od krásných pláží a poskytuje skvělý výchozí bod pro poznávání ostrova.

3. Astarte Villas (Zakynthos, Jónské ostrovy)

  • Poskytuje kombinaci glampingu a luxusního ubytování v soukromých vilách. Každá vila má svůj vlastní bazén a je situována v malebné krajině s výhledem na moře.

4. Glamour Camping at Finikounda (Peloponés)

  • Glampingový resort s palmami nabízí ubytování v prostorných stanech s komfortními postelemi, klimatizací a výhledem na moře. Nachází se blízko krásných pláží Peloponéského poloostrova a poskytuje ideální místo pro relaxaci a objevování historických památek.

5. Casa Cook (Rhodos, Dodekanéské ostrovy)

  • I když se jedná spíše o luxusní hotel než klasický glamping, Casa Cook na ostrově Rhodos nabízí ubytování v boho stylu, které se svou atmosférou blíží glampingu. S bungalovy, které jsou součástí přírody, a zaměřením na wellness, jógu a zdravý životní styl, se zde cítíte jako v oáze klidu a pohody.

6. Soul Unique Luxury Eco Glamping (Mykonos, Kyklady)

  • Tento glampingový resort na ostrově Mykonos nabízí kombinaci ekologického přístupu a luxusu. Ubytování ve stylových stanech s výhledem na Egejské moře je ideální pro ty, kteří chtějí zažít přírodu, aniž by se vzdali pohodlí.

7. Resort 91 Athens Riviera  poblíž Athén patří k těm nejluxusnějším resortům

 

 

Zpět

Vyhledávání

E-mail: poznejterecko@centrum.cz